Inscripcions

Condicions de la inscripció:

El període d’inscripcions començarà el dia 11 de febrer i finalitzarà a l’exhaurir les places disponibles (moment en el qual s’obrirà una llista d’espera).

Si per algun motiu no es pot assistir, caldrà avisar-ho abans del 17 de març i s’abonarà el 50% de l’import de la inscripció.

Cal ser major d’edat per inscriure’s a la jornada.

Places limitades.

Acompanya’ns!

Inscripcions:

1.- Omple el formulari que tens a continuació.

2.- Realitza l’ingrés corresponent al nº de CC de La Caixa ES14 2100 2776 3102 0035 8424 a nom d’Associació Edbuilding amb la referència ED3 + nom de l’escola (o de la persona si és una entrada individual)

p_sterjornada3_
Edbuilding és una associació sense ànim de lucre inscrita en la Secció 1a del Registre d’Associacions de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya amb nº d’inscripció 57713, i al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb nº de registre 543.

www.edbuilding.org

                                                               Facebook Twitter

Avís legal i Política de Privacitat. Protecció de Dades Personals.
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat d’ [ED]BUILDING CÀPSULES EDUCATIVES. La finalitat d’aquest fitxer és la de gestionar la relació i informar-lo de les nostres activitats. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones.
Si desitja donar-se de baixa de la llista de correu o exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació o oposició, pot fer-ho enviant un correu electrònic a: info@edbuilding.org. Si vostè no desitja rebre més informació sobre les nostres activitats, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: info@edbuilding.org.
Anuncis